Wheat Malt MD

Kleur wort: 

Onze Wheat Malt MD geeft de specifieke smaak en troebelheid aan jouw tarwe- of witbier.
Voeg kleine hoeveelheden van deze tarwemout toe aan je bieren voor een mooiere schuimkraag en het behoud ervan. 


Wheat malt MD heeft een redelijk hoge enzymatische activiteit, waardoor deze geëeste mout kan gebruikt worden tot 70% van de moutstorting.

 

 

 

 

Specifications

Eigenschappen
|
Kleur EBC: 
3
Lovibond: 
1,80
Smaak: 
Specifieke fijne tarwe smaak
Gebruik: 
Stout
Speciale Belge
Sour Ale
Saison
Rye Beer
Porter
Pale ale
Barleywine
Lambic
India Pale Ale
Fruit beer
Flemish Old Brown
Dark Ale
Belgian White
Belgian Triple
Belgian Quadrupel
Belgian Brown
Belgian Blonde
Moutstort: 
Tot 70%
Technische specificaties
Variëteit: 
afhankelijk van contract
Vochtigheid: 
max 6.5 %
Kleur: 
max 3.5 EBC
Kookkleur wort: 
max 6.5 EBC
Fijn extract: 
min 83 %
Verschil fijn/grof gemalen extract: 
max 2.5 %
Oplosbaar eiwit: 
max 5.5 %
Totaal eiwit: 
max 12.5 %
Wort viscositeit: 
max 1.99 cp
pH: 
max 6.3
NDMA inhoud: 
max 2.5 ppb (**)
Final attenuation: 
min. 80.0 % (*) (vermelden?)
Bèta glucanen: 
max 300 ppm (*) (vermelden?)
Diastatische kracht: 
min. 230 WK (*) (vermelden?)